En Yeni Sac ve Makyaj Trendleri



Şimdi parlak dudakların, buğulu gözlerin, havalı saçların ve rengarenk tırnakların zamanı! İşte yazın en gözde trendleri karşınızda...

1 Günbatımı Renklerinde Gözler
Mor, pembe ve turuncu tonları, günbatımının tüm renklerini gözlerinize yansıtıyor. Kullanmak istediğiniz en açık rengi kaş kemiğinin altına uygulayın. Ardından bir ton koyu farı göz kapağının üzerine, en parlak rengi ise kirpiklerinizin başladığı noktaya sürün.

2 Şeker Gibi Tırnaklar
Bu yaz renklerle oynama zamanı. Pespembe bir ojeyi bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tırnaklarınızın uç kısımlarına fazladan bir kat daha oje uygulayarak ojenin soyulmasını önleyebilirsiniz.

3 Kısaltılmış Uçlar
Yaz sezonu defilelerinde podyumlara kısa tırnaklar hakimdi. Bu tırnaklara sahip olmak için kare kesimi tercih edin ve çok işlevli tırnak törpüsü ile tırnaklarınızın yüzeyini parlatın.

4 Havalı Saçlar
Saçınızdaki katları ve bukleleri kontrol altına alabileceğiniz bir ürünle bakımlı görünen modeller yaratabilirsiniz. Saçlarınız düzse hacim veren bir ürünü tercih etmelisiniz.

5 Bronza Yakın Ten
Artık makyaj uzmanları daha açık tenleri tercih ediyorlar. Yüzünüze otobronzan uygulamaktansa, cilt renginizi bir ton koyultacak renkli bir nemlendirici sürmeyi deneyin. Ancak bu nemlendiriciyi güneşin yüzünüzde ilk olarak bronzlaştırdığı kısımlarına sürmeye özen gösterin.

Hiç yorum yok: